Svježa tjestenina Aurelia | Sirovine za pekarstvo | Facebook Svježa tjestenina Aurelia | Sirovine za pekarstvo | You tube channel
Naslovna > Aktualno > Aurelia svježa tjestenina primila prestižne zvjezdice "ITQI SUPERIOR TASTE AWARD"

Aurelia svježa tjestenina primila prestižne zvjezdice "ITQI SUPERIOR TASTE AWARD"

Aurelia svježa tjestenina primila prestižne zvjezdice “ITQI SUPERIOR TASTE AWARD”

Međunarodni institut za okuse i kvalitetu (International Taste and Quality Institute) iz Brisela dodijelio je, u jakoj međunarodnoj konkurenciji, prestižne zvjezdice “iTQi SUPERIOR TASTE AWARD” trima proizvodima iz Aurelia ponude svježe tjestenine – Raviolima s ovčjim sirom, Raviolima s tartufima te Tortellonima s kozjim sirom i crnim maslinama.

“iTQi SUPERIOR TASTE AWARD” jedina je potvrda, jamac izvrsnosti kvalitete, koju jamče vrhunski poznavatelji gastronomije – 24 vodeća chefov i sommerliera Michelinovih restorana, ujedno članova prestižnih međunarodnih kulinarskih instituta iz 15 europskih zemalja.

Tri Aurelia proizvoda su “slijepo”, osjetno (senzorno) testirana u kategorijama – prvi dojam, izgled, miris, tekstura, okus i okus nakon kušanja. Ravioli s tartufima i Tortelloni s kozjim sirom i crnim maslinama nagrađeni su jednom zlatnom zvjezdicom za odličan okus (ocjena između 70-80% mogućih bodova), dok su Ravioli s ovčjim sirom nagrađeni s prestižne dvije zlatne zvjezdice koje simboliziraju zavidan okus (ocjena između 80-90% mogućih bodova). 

“Ovo priznanje nagrada je za desetogodišnji trud koji tvrtka Naše klasje ulaže u sve svoje proizvode, a posebice u Aurelia svježu tjesteninu. S punim pravom mogu reći da je ovo jedna od najvećih nagrada za naše sustavno ulaganje u istraživanje i razvoj, te kontrolu kvalitete. Aurelia svježa tjestenina veliku pozornost pridaje isključivo visokokvalitetnim sastojcima stoga već dugi niz godina surađujemo sa Siranom Gligora, istarskim tartufarima, Vindijom i drugim cijenjenim proizvođačima delikatesa koje sačinjavaju punjenje naših tortellona i raviola. Vjerujem kako je ovo priznanje dodatna motivacija cijelom našem timu da u ovim izazovnim vremenima ostane dosljedan našoj viziji – proizvodnji isključivo vrhunskih proizvoda, kako za domaće tako i za strana tržišta.”, istaknuo je Zoran Šimunić, direktor tvrtke Naše klasje.