Svježa tjestenina Aurelia | Sirovine za pekarstvo | Facebook Svježa tjestenina Aurelia | Sirovine za pekarstvo | You tube channel
Naslovna > O prehrani > Prednosti svježe tjestenine

Prednosti svježe tjestenine

Svježa tjestenina – idealan izbor

 

Prednosti svježe tjestenine

Zašto? Proizvodi od žita bogati su vitaminima B skupine, složenim ugljikohidratima i vlaknima, a siromašni mastima i ne sadrže kolesterol. Ako je svježa tjestenina još i punjena mesom, sirom ili povrćem, biti će dobar izvor proteina, vitamina i minerala. Konzumacijom svježe punjene tjestenine organizmu ćemo osigurati veliki udio složenih ugljikohidrata potrebnih za rad i normalno funkcioniranje, puno vitamina B skupine, određeni udio proteina, minerala, jako malo masti i malo kalorija.

Svježa punjena tjestenina je proizvod koji će omogućiti svakome da u roku od par minuta pripremi ukusno, kompletno i hranjivo jelo.