Svježa tjestenina Aurelia | Sirovine za pekarstvo | Facebook Svježa tjestenina Aurelia | Sirovine za pekarstvo | You tube channel
Rezanci Aurelia - svježa tjestenina

Rezanci i špageti

Rezanci

Legenda kaže da je tagliatelle stvorio talentirani dvorski kuhar koji je bio inspiriran frizurom Lucrezie od Este u povodu njezina braka s Annibalom II Bentivogliom, 1487. godine. U stvari, to je bio vic kojeg je 1931. godine izmislio Augusto Majani. Recept je bio prozvan tagliolini di pasta e sugo, alla maniera di Zafiran (rezanci od tjestenine i umaka na način Zafiran), a jelo se posluživalo na srebrnom tanjuru. Aurelia svježi rezanci po kvaliteti i sastojcima također bi se mogli posluživati na srebrnom ili pak zlatnom tanjuru. No jedino što će vam trebati za raskošni obrok je neki fini, delikatni umak i navalite! www.aurelia.com.hr

Zeleni rezanci Aurelia svježa tjestenina

Rezanci i špageti

Zeleni rezanci

Jeste li znali da zelenu boju ovoj tjestenini daje kopriva? Kako za Aurelia tjestenine koristimo samo vrhunske prirodne sastojke, tako su i naši zeleni rezanci zeleni po prirodi! Za razliku od ostalih zelenih tjestenina koje se boje špinatom, naša je posebna, što joj daje nesvakidašnji, intrigantni okus. Kopriva, osim toga, i pozitivno djeluje na zdravlje ljudi. Mali savjet – zeleni rezanci izvrsno se slažu s lososom. www.aurelia.com.hr

Špageti Aurelia svježa tjestenina

Rezanci i špageti

Špageti

Jedna od najljepših žena svijeta, legendarna Sophia Loren, davno je izjavila da svoju savršenu figuru koja joj je osigurala slavu i uspjeh u potpunosti duguje špagetima. Razumijemo je! Sigurno je razumijete i vi, posebno ako ste veliki ljubitelj špageta i rezanaca! U tom slučaju, ne mogu vas zadovoljiti suhi špageti, već morate probati nešto zaista posebno – priuštite si svježe špagete čija priprema traje svega nekoliko minuta. A okus? Kao kod prave talijanske none. Mamma mia, que buono!
www.aurelia.com.hr

Rezanci i špageti

Fettuccine