Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti i efikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.
Svježa tjestenina Aurelia | Sirovine za pekarstvo | Facebook Svježa tjestenina Aurelia | Sirovine za pekarstvo | You tube channel
Naslovna > O prehrani > Zašto svježa tjestenina?

Zašto svježa tjestenina?

Uživate li imalo u hrani, svjesni ste što znači svježe pripremljen obrok. Ne morate biti gurman da biste znali da jelo napravljeno od svježih namirnica pruža nemjerljivo više užitka od jela čiji su sastojci stajali na policama tko zna koliko dugo.

Zašto svježa tjestenina Aurelia

Aurelia svježa tjestenina će vam svojim okusom, teksturom i mirisom pokazati da je razlika između svježe i suhe tjestenine velika kao razlika između ručka koji brižljivo pripremaju vrhunski kuhari u najboljim restoranima i bezukusnog sendviča iz nekog supermarketa.

Jednom kad otkrijete čari svježe tjestenine nijedna suha tjestenina vam neće biti dovoljno dobra. Tajna nenadmašnog okusa Aurelia tortellina i raviola je u tome da su sastojci koji ih sačinjavaju sami po sebi vrhunska hrana. Pšenična krupica, jaja, sir, pršut, blitva, tartufi i pureće meso namirnice su vrhunske kvalitete i izuzetne prehrambene vrijednosti. Aurellia tortellini i ravioli ne sadrže aditive i konzervanse što jamči da jedete zdrave i potpuno prirodne proizvode.

Svježa tjestenina se brzo priprema pa ukusno, kompletno i hranjivo jelo može biti na vašem stolu za svega nekoliko minuta. U hladnjacima svih boljih trgovačkih centara možete naći svježe tjestenine branda Aurelia – tortelline, raviole, špagete i svježe rezance. Nakon što ih probate, vjerujemo da ćete s nestrpljenjem iščekivati i ostale proizvode od svježe tjestenine koje planiramo proizvoditi!