EU fond
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Povećanje konkurentnosti proizvodnje poduzeća Naše Klasje d.o.o. kroz IKT tehnologije

Zelena kuća

Zelena kuća

Tvornica Naše klasje je zelene boje i zovu je „Zelena kuća“ jer proizvodnju nastojimo organizirati na što „zeleniji“ način, vodeći brigu o okolišu. Koristimo materijale koji se mogu reciklirati, razvrstavamo otpad, koristimo sredstva za čišćenje koja ne djeluju štetno na okoliš, pratimo kvalitetu otpadnih voda, koristimo isključivo električnu energiju i plin, primjenjujemo tehnologiju recirkulacije energije te se vodimo načelima energetske učinkovitosti i štednje.

  • Freon free - Među prvima u Hrvatskoj ugradili smo rashladni sustav koji ne koristi freonske plinove, jer su freonski plinovi izuzetno štetni za ozonski omotač.
  • Recirkulacija energije – Ugrađen je štedljivi sustav recirkulacije energije pa se toplinska energija oslobođena hlađenjem koristi za pripremu pare i grijanje.
  • Najmoderniji uvjeti rada - U novoj tvornici osigurani su najmoderniji uvjeti rada kao što su funkcionalni prostori s puno prirodnog svjetla, sustavi grijanja i hlađenja s rekuperacijom zraka te pogled na predivan krajolik.
IFSIzvorno hrvatskoHrvatska kvalitetaCroatiaHalal certifikatVegan certifikat