Umaci Bolognese

Umaci Bolognese
- Info
- Nutritivna tablica
- Logistički podaci
Pripremljen od svježeg pomno odabranog mesa lokalnih uzgajivača dugotrajnim kuhanjem sa svježim povrćem uz dodatak mesnog temeljca i prirodnih začina.
Bez pojačivača okusa, koncentrata, ekstrakata i konzervansa (clean label).
Bogatog i zaokruženog okusa bez intenzivnih aroma, prihvaćen od velikog broja profesionalaca (odabrali kuhari za kuhare).
Idealan uz svježu tjesteninu ili Lasagne alla Bolognese
Način pripreme: Koristiti kao umak. Zagrijati oko 3 minute na laganoj vatri. Preporuka za porciju: 2 kg bolognese umaka dovoljno je za 12-14 porcija.
Alergeni:
mlijeko, celer
Vrijednosti u 100 g proizvoda
| Energija | |
| Masti | |
| od kojih: zasićene masne kiseline | |
| Ugljikohidrati | |
| od kojih: šećeri | |
| Bjelančevine | |
| Sol |
Pakiranje HORECA
svježe
posuda 3 kg (neto)
smrznuto
vrećica 1 kg (neto)
Transportno pakiranje
svježe
3 x 3 kg
smrznuto
10 x 1 kg
Čuvati
svježe
In the fridge +2 °C to +8 °C
smrznuto
u zamrzivaču na -18 °C


